Strand Oog in Al logo
Strand Oog in Al op de A2?

Op 24 maart 2012 stond er een interview met Sidney Rubens in het AD. Het ging onderandere over een alternatieve locatie voor hét stadsstrand van Utrecht!

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Petitie

Agenda:

Route

Strand Oog in Al vindt plaats op de Noordpunt in Oog in Al. De Noordpunt ligt aan de Kanaalweg, daar waar het Amsterdam-Rijnkanaal en het Merwedekanaal samenkomen.

Kom lopend, met de fiets of per ov naar het strand
Strand Oog in Al is goed te bereiken met het openbaar vervoer (GVU buslijn 5 en 10, halte Racinelaan) de organisatie stimuleert bezoekers dan ook om met het openbaar vervoer te komen of op de fiets.

Langzaam verkeer wordt vanaf de Kanaalweg geleid via de Cervanteslaan. Aan het einde rechts over het gravelpad (langs het Amsterdam Rijnkanaal). Bij de entree van Strand Oog in Al is een fietsenstalling.

Toch met de auto naar het strand?
Mocht u toch met de auto willen komen, vergeet dan niet in uw navigatie Kanaalweg 197 in te voeren. Zonder dit nummer komt u aan de andere kant van de stad terecht.

Wanneer het kleine aantal parkeerplekken voor de deur bezet is, kunt u parkeren aan de Keulsekade achter de Douwe Egberts fabriek. Vanaf daar kunt u te voet het strand eenvoudig bereiken via de Keulsekade, Kanaalweg, Cervanteslaan en het gravelpad.

Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op Google Maps.

Het Strand is op zonnige dagen bij 18+ graden open.

Als we open zijn, lees je dit op Twitter: @StrandOog_in_Al.