Strand Oog in Al logo
Strand Oog in Al op de A2?

Op 24 maart 2012 stond er een interview met Sidney Rubens in het AD. Het ging onderandere over een alternatieve locatie voor hét stadsstrand van Utrecht!

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Petitie

Agenda:

Smeerboel op het Strand vroegtijdig gestopt vanwege noodweer

Zaterdagavond heeft de organisatie – Elevation Events en Strand Oog in Al – van Smeerboel op het Strand het moeilijke besluit moeten nemen om het evenement af te lassen. Vanwege het afgegeven weeralarm is er om 21:20 uur besloten het festivalterrein op Strand Oog in Al te ontruimen. Smeerboel wil alle bezoekers bedanken voor het rustige verloop van de opgelegde evacuatie en voor hun medewerking en begrip.

Na goed overleg met de gemeente en de politie is er besloten de bezoekers te evacueren. Vanuit de overheden zijn complimenten gekomen naar zowel de organisatie als de bezoekers voor het goede verloop hiervan. Ondanks de onverwachte afloop, kijken we terug op een geslaagde editie van Smeerboel op het Strand.

Bezoekers worden in de gelegenheid gesteld om vandaag tussen 13:00 en 18:00 uur de lockers te komen legen.

 

 

Strand Oog in Al op twitter

Strand Oog in Al is sinds de zomer van 2010 op twitter te vinden. Via deze weg houden we volgers op de hoogte van feesten, festivals, acties en nog belangrijker: onze opening. Strand Oog in Al opent op zonnige dagen van 18+ graden. Als we open gaan, hoor je dit als eerst via twitter!

Volg ons op twitter: @StrandOog_in_Al (of klik hier)

Het Strand is op zonnige dagen bij 18+ graden open.

Als we open zijn, lees je dit op Twitter: @StrandOog_in_Al.